Sitter och väntar på tåget...

kl är lite, jag väntar på tåget. jag har varit vaken länge... behöver jag säga något mer än att Erik har för mycket påverkan på mig? När ska jag bli en stark människa? mamma, hoppas du är nöjd att du uppfostrat mig till en svagiz som inte klarar att stå emot världen. Jag kommer snart bli emo... ERIK FAN VAKNA SNART!
Ellinor baby, vi ses dock snart, tycker vi ska spela in en Lennart och Gunilla Hits the town!

Ska kila nu, jag reser biljettlöst, är inte det för coolt så säg!?

Jag hatar LOL folket

Seriöst, finns det något värre än folk som fortfarande (typ när de är 25 år tex) skriver LOL helt seriöst på msn?

Iallafall, ska berätta lite om skolan!
Första dagen, kommer intraskande 1 min över 9, helt rädd att jag är skitsen, första dagen och allt, sitter i klassrummet, ganska ensam och tänker, hm, mysig liten skara, NOT
iallafall, läraren kommer in 9.15, visar det sig att det finns en akademisk kvart i schemat inför alla lektionerna, alltså, man börjar 15 min senare, WHAT vad är det för jävla hittepå...

övriga saker jag hatar: När läraren ska dela ut papper och låter dem passera runt i klassen, då hatar jag när en människa i mitten, gärna den som är 2 personer innan mig, tar bunten, kollar igenom den noga, så han ser att han har rätt, läser sitt papper länge, tills han kommer på att han ska skicka vidare. Då har läraren redan hunnit gå igenom det mesta på pappret som man gärna skulle vilja följa med i, IKKE
Småsaker men dessa småsaker is to kill for!

Förövrigt, skolan is killing me, vem kunde tro att det var så mycket att göra på en spanskakurs! OH HELL

Lars Wallin modelling for my new line of accessories! Vad tycks om mitt egendesignade armband?

Imorgon ska jag göra lite sightseeing i Lund, blandannat visa lite godbitar, what to do when in town. Vart jag och Erik gick på våran pilgrimsfärd i natten  fast i Lund när vi var unga pga mig...
Alles imorgon!


Nytt djur på gång?

Som alla kanske vet vid detta laget så är jag redan stolt djurägare! Då menar jag inte att jag tar hand om min bror. Vi har även en katt!
Borde man investera i något mer!? Besökte djuraffären i Lundiz efter skolan för att granska. Mitt mål är das "chincillor" .
Namnet är ju döö fezligt, liksom, låter som chili con carne! Jag frågade zookillen, vad är det för djur liksom!? - Det finns inget som dem, de är chinchillor helt enkelt!! BRA SVAR DÄR


Kolla så zöta små liv, de ser ut som en härlig mix av hamster, ökenråtta, flygande ekorre och Erik

alltså, en blandning ALLT KUL I VÄRLDEN 


Anledningen att jag inte skriver...

det är att jag har typ så mycket att skriva, men liksom ingen ork... åh

Vem visste att det skulle bli så här av att gå i skola några timmar om dagen, herregud!

Dock stoppar jag in en bild nu och lovar att skriva massor senare idag


 Bad ett festligt gäng på tåget att posera med min kasse jag hade från "Jakten efter Nils" på Kungliga Biblioteket i Stockholm. Känner du igen påsen Parre?

Kvällens sanning innan jag lägger mig

Mussi - Luktar jag verkligen vitlök Dan?
Dan - Ja, gud, inte konstigt när du har ätit malmös nationalrätt nr1 Falafel med vitlökssås, dumt




Mussi - Erik säger att jag inte luktar
Dan - Åh han håller ju för örat, klart han inte känner lukten av det då! dummer


Ibland vet jag inte vad jag ska behöva stå ut med när jag går ut med dessa 2 människor... herregud!

Borde jag?

I am bored, borde jag... (haha klyftigt va) nä men seriöst... borde jag börja bli en gossipgirlare?? Lägga ut nasty details om mina friends kanske... fast de får ju inte veta att det är jag som skriver, så därför måste jag ta bort mina bilder och mitt namn, sjukt värt det! Tänkte på det nu när jag faktiskt exponerade Parisas apelsinklyfta! Jag borde fortsätta, eller hur?
Alla ni som har nått kul, kanske en rolig bild? Skicka det till mig isåfall! tihi

HJÄLP MIG


Min kamp för att återgå till den roliga sidan

Slut på att vara en bitterfitta och inte skriva något roligt här, NU ska jag tvinga mig att göra det omöjliga, att vara rolig på beställning!

Men nä, jag försökte, det gick inte...
därför lägger jag ut en bild på Parisa där man ser hennes klyfta...


Titta noga, svenska tjejer... så slutty! fnizz (det är inte jag som ringat i blondie, bilden var så när jag köpte den)

Utgång Lördagen 24jan

Blev lite sistaminuten ändringar, det blev förfest hos Natalie istället för festen i Svedala, mötte upp Erik och Mussi senare men ganska tidigt ändå för vi skulle in innan 12, HALVA PRISET DÅ! woho!
Kul var det, vi fick nya kompisar, bland annat Lars Wallin, my new BFF

Kameran låg i väskan i garderoben, oj, så jag väntar på att sno bilder från Mussi Pussi


Nattens Outfit, jag försökte förtydliga mina acessoarer, dvs, min egen fingervirkade halsduk och de egengjorda armbanden. (okej Angelica gjorde 2 st dock)


Förfest gick vidare på tåget, som vanligt


Utsikten från hotellet där natten slutade... det var wild and crazy

Södertälje den 23jan

Efter Stockholm bar det av till en träff i Södertälje lite lastminute det med, men det var endast för johannas skull, ni vet som de säger, when in rome liksom! så måste man passa på... å då passade jag på att träffa Johanna och Mamma EVA som jag saknat så.

Utgång senare på kvällen såklart, Middag + Olearys
Efter att jag gav en dagens outfit makeover till denna rara tös Angelica passade vi på med en sminkmakeover också.


Någon som tycker att jag inte borde bli MODEBLOGGARE?


Här på restaurangen fann jag kärleken, flyttar lätt till Södertälje nu, here i come. Blondie är Johannas syster. Hon är så söt, hur kunde det gå så fel med Johanna? Jag fattar inte


Johanna spillde... Jag säger det igen, vad gick fel Johanna? vad hände? Skyll inte på Evis!!


Behöver jag ens fråga igen? Johanna, efter ett toa besök. Kommer tillbaka med ett delat kort!


Jag tror ni fattar vart jag vill komma med historian? Johanna, seriöst, get help...
visserligen så gick jag lustigt i mina DOLCE & GABBANA skor för att jag inte ville halka i isen, och hon skulle visa hur man inte skulle gå för att bäst undvika det. OJ?!?

Stockholm den 22jan

Vissa av er trodde att jag bara åkte upp för att träffa den mystiska Parisa. Det var inte hela anledningen! Jag var lite mystisk kan jag medge, men äh, jag kan lika gärna berätta varför jag åkte så sista minuten aktigt upp dit alla dessa eviga timmar och förminskad skönhetssömn. Anledningen var simpel och mycket enkel och tråkig, - Arbetsintervju på Gucci.

Dock träffade jag Parisa och det gjorde hela sthlms besöket mycket roligare... jag hade höga förväntningar, men det gick bra ändå!
Vi motionerade, fikade, kollade sthlms grejer och rundade av med ett härligt besök på kongliga biblioteket i hopp om att se min Nils...

Mingel fotografering i entren till bibblan


Inskrivnings mingel - Han med manboobs var så jävla efterbliven (nu syftade jag inte på mig själv)
Notera dock att min röv har blivit fastare och rundare sen min hårdträning

Catwalken, You go Parre (sorry att det blev lite skakigt, men vi sa hellre skakigt än att inte komma ut levande från bibblan pga vi gjorde för höga ljud)

Vi klarade inte av pressen från folket som tittade på oss underifrån så vi slängde oss snabbt på golvet och körde en playboyfotograferin istället.
Parisa var fett poppis, så vi var tvungna att fly snabbt som räven flyr i skogen efter att ha sett en snapphane i busken.

Jag säger ju det...



Alla asiater har glasögon!




Jag lider med Paris Hilton

Dagens Ungdomar vet inte hur hårt vi har det faktiskt... Mammor förstår inte oss heller. Nu efter att ha prövat på livet som Paris Hilton ett tag, sista minuten resor till Stockholm, fester i Södertälje, åker vidare för att hinna med en annan fest nere i Malmö/Skåne området, Jäkta och stressa överallt. Som Parisa sa, - Dan, Du är en sådan globetrotter, lever sånt jetset liv. Jag förstår och respekterar hennes yrke lite mer nu. Man har ju ingen som helst tid på sig att göra sig i ordning. Om jag fortfarande skullit på den festen i Svedala skulle jag sprungit hemmifrån NU. Men nä, vissa saker får jag ställa in ibland. Jag var hemma innanför dörrarna kl 17,25 och då skulle jag alltså fixa mig på en och en halv timme. Ni vet att det inte funkar så i våran värld.
Iallafall, planerna ändras. Jag ska till Natalie senare, och senare Malmö där vi ska möta upp de andra.

Tågresan nu från Stockholm till Malmö. oj oj oj
Livet som kändiz är hårt. Folk som ska envisas att prata med mig... Ibland är det härligt, men när jag sitter och fingervirkar vill jag bara tänka på mig själv och känna lugnet (jag räknade ut att min fingervirkningshastighet ligger på 2 meter i timmen).
Sen bytade jag tåg från Malmö till Ystad och fick uppleva andra som skulle envisas att prata med mig. Skvallra om de andra på tåget såklart. GossipGirl liksom!
Är jag så charmig så att alla vill ha mig? åh, jobbigt!


Vad tror ni det är i? INGET SÅKLART, jag äter ju inget, det ser ni ju på mig


Södertälje Razzia

Idag vaknade jag först av Johanna som skulle till jobbet, den andra gången av en mördare med en vit bil från från "Telge". Ni som inte är från Södertälje vet precis lika lite som jag. Han knackade många gånger, jag öppnade inte. Jag var ju ensam hemma. Var nyvaken och vill ju inte komma med på bilder i Aftonbladet död och osminkad.
Han var kvar där ute i säkert 20 min tills Mamma Evas Gubbe kom hem och släppte in honom. Han var inte ute efter att döda mig utan skulle bara in i badrummet och installera något. OOPS.

Mötte upp Joel/TYRA och Angelica/VALKYRA och gjorde stan.
Vi var inne på H&M blandannat och gav varsin makeover till Angiegirl. Jag vann.

DAGENS OUTFIT AV DAN FÖR UNDER 1300 SEK

 
Tro det eller ej, en partyoutft för endast 1295:-


Joel var stylisten här

Svart/vit TV i Södertälje!

Från Södertälje, därifrån är min släkt och här är jag! Inte hos min släkt då såklart utan jag är hos pensionat EVA. Johannas underbara mamma, hon är även min styv-mamma, min södertälje mamma! Bättre med 2 mammor i Sverige än 3 i skogen, eller hur!
Jag ligger i Johannas säng och kollar på svartvit TV, underbart, som förr i tiden när man var ung.

Jag har varit i Stockholm idag, anlände kl 10,30. Parisa skolkade och hämtade mig på centralen. Känns som vi har kännt varandra förevigt, hon är härlig den tösen.
Först av allt gick vi till kungliga biblioteket för att se om vi kunde se Nils. det gjorde vi inte. Vi skaffade ett fint bibliotekskort, som antagligen Nils också har.
Kl 3 gjorde jag en trevlig sak. det gick bra. Sen träffade jag parisa, sen en andra friends som jag fikade med och är jag i södertälje. Svårt att ligga på topp när man är storbloggerska!

Kul har det varit iallafall idag! fniss

Jag ska lista ut hur man lägger in foton, svårt med nya datorer!
CIAO


Hemliz - Keep getting better and better på paint

Jag sitter och gör mig fin... det är jobbigt, jag borde sova!
Varför har man inte naturlig skönhet? hm... iallafall, jag kom fram till en läskig grej...
Bilden säger mer än 74 ord som ni kan komma på nu!



IMORRN SKA VI HA SKOJ PARIZA! vi ska göra stan osäker... guhrl, glöm inte att vi ska hålla varandras hår när vi spyr ner i mälaren!

Imorgon är det en ny dag - för vissa, min kommer nog vara samma ändå.

NO SLEEP är mitt motto när man reser tidigt på morgonen, då kan man dessutom sova på resan...
nu kanske ni undrar, hm, vad ska lilla Dan göra imorrn, just det! det återstår att se... vissa kan vara hemliga som Blondinbella... andra heter Dan och är skvallerkärringar... Inte idag dock! imorrn berättar jag. Jag är ju rädd för stalkers nu när jag är en public person!

Redo för skolan - NOT

Nä, jag ligger här nu. Jag struntar att åka till skolan! Åh. Jag visste att det skulle vara jobbigt att börja igen, men men! Jag skyller på att jag sov mellan kl 11-02 (vaknade pga viljan att äta godis) kunde inte somna om, och köpte frukostbullar på morgonen redo att åka till skolan kl 8,30, om en timme, men nä...
Jag kommer dö isåfall tror jag, enligt Natalie dock.

Just det, när jag var på bageriet och upplevde flygande bullar vet jag att jag nog vill jobba med det i framtiden! Verkar sjukt spännande! Eller helt enkelt gifta mig med än Bagerinna! Åh Sexigt!

Då kan jag dra såna roliga skämt, typ, - ÄLSKLING Har du en bulle i ögat eller hör du mig inte eller!?


Could be me in the future!?!

Kineser med glasögon!

JennyKines, jag vet att du läser min blogg och därför ställer jag min fråga till dig här... Har alla/mesta delen av den asiatiska befolkningen glasögon eller är det bara jag som ser glasögonormar överallt??

Faktiskt, tänkte på det på banken idag, såg 5 st asiater som alla hade glasögon, vilket blir lite snabbt räknat 100%. Jennykines har glasögon, det är åxå 100% av hela henne. Alla asiater jag känner har glasögon faktiskt... varför är detta...

Och kommer det då hända mig något? Eftersom jag då har konstaterat att jag är asiat, men faktiskt mer asiat än vad jag trodde så kommer det sannerligen bli att jag kommer få glasögon inom en snar framtid så därför vänjer jag mig nu. Hade en ivrig diskussion med mamma om detta där allt slutade i namecalling, bråk och dörrsmällar då hon berättade att hon och pappa faktiskt båda har synfel.

Är det min tur nu?


Oh No, kommer jag se ut som Erik i framtiden?

Första dagen på Lunds Universitet + Politik

Det vill säga SOL Center i Lund... Toppen var det, verkligen toppen. Iallafall godisautomaten jag inte rörde, men jag har syndat en gång med min kära kompis Sofia... vi shoppade negerbollar (chokladbollar) och de kostade bara 6 kr och var mumz.
Det blev det inte idag. Jag hade prov istället i Spanska Grundkursen. Jisses, klarar jag det lovar jag att jag ska äta en negerboll om dagen. Kommer inte hända eftersom det mesta blev spanska med italiensk brytning... toppen toppen verkligen. Men jag hörde rykten av mina future klasskamrater att det som händer är ett samtal med Syon eller nått, så det borde ju lösa sig när jag kommer in och sätter på mitt TV-Shop smile!

IALLAFALL , på tåget hem läste jag en tidning (bli inte chockade, bara snabbläste i 3 minuter) Och då såg jag insändare om hon Coca Cola kvinnan, ja ni vet hon som får hjälp mot sitt missbruk. Visst jag tyckte det var en rolig historia och brydde mig fan inte mer om det. Folk hade dock skrivit in och klagat - Oh vad går mina skattepengar åt, skicka räkningen till tillverkaren istället... ORKA BRY SIG... Jaha tänkte jag då, ett missbruk är väll ändå ett missbruk och vi bor väll i Sverige där vi ska försöka hjälpa varandra så gott det går. Ska vi istället säga till alkolisterna och narkomanerna att skicka räkningarna till tillverkarna dem med... ELLER ännu bättre, betala själva! sure thing, vi kan väll gå hela vägen ut...
Inte konstigt att jag blir mer och mer moderat med tiden som går eftersom alla är så själviska och egoistiska i vår värld ändå, tänker bara på sig själv!!


FAN HELLER ATT JAG ÄR POLITISK! Jag är bara en sur bitterfitta idag som ska på Body Pump träning med Natalie!


Dagens shopping: DOCK TOPSEN HAR LEGAT I MIN SÄNG I EVIGHETER NU... INTE NYKÖPTA
Sprang snabbt in på Åhlens innan provet för att jag behövde lite suddigummin. Upptäckte skylten 50% på alla reapriser... gick dit och fyndade loss... älskar blocken och de coola döskallesuddizzarna.
ALLT för endast 28:-
skynda er och fynda ni med innan det tar slut, ohh noooo!

LOVE

Fitnessvideo del 1

Våran första träningsvideo blir offentlig nu.
Denna är från våran dag på stranden i veckan. Det spelades även in 2 korta snuttar till som är på gång ut antar jag, en lite mer yoga inspirerat och en som bara är inspirerande helt enkelt.



Jag hoppas du känner dig redo för Beach 09. Det gör vi snart!

De 2 andra delarna kommer inom kort.

...varför jag blir störd av att prata med Jord på msn!?

Vi sitter och pratar om hur smart jag faktiskt är med alla mina onda planer och att jag faktiskt är smart... och givetvis får Jord in sina sjuka kommentarer in i konversationen...
Jag skulle kunna skriva en bok om vad han säger... Should I Would I Could I

Acky säger:

 jo du tänker.. fast på fel sätt
 haha
 ibland kändes som att din hjärna e fortfarande i 5an 
 där man sprang runt o tyckte att sex var äcklig
 hahhaah

Dan säger:
 hm...
 har DU tyckt att sex vad äckligt någonsin?


Apologize - eller?

Jag har börjat lyssna på den låten från one republic nu igen efter ett långt brake, och jag fattar inte faktiskt inte riktigt vad den skulle få för sig att handla om!
Så här går texten:

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground

And I'm hearing what you say
But I just can't make you sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..


Då hade jag tänkt mig en tjej med helium ballonger, och så hänger han därefter och dinglar tills hon blir trött på att han vill ha skjuts han med.
Men så började jag tänka lite mer... hm, tänk så ska hon ta livet av sig. Hade det inte då faktiskt varit sjukt ball att inte vara som alla andra tråkiga som gör det och isåfall faktiskt göra det med helium ballonger.
Man knyter fast sig, åker upp i luften, flyger runt lite tills ballongerna går sönder och japp, frittfall liksom. Så får man sig en flygtur också. Så jag hoppas på att det var det som de sjunger om i låten, lite små fnizz isåfall!


Utgång Lördagen den 18 Jan



Allt började på tåget för mig själv, en liten mini förfest med lite vin och spanska pluggning inför tisdagens prov. Jag ringde också till Johanna och fick höra lite gossip.

Kom sen fram till Centralen där jag träffade Jonas och lite mer förfest på G, notera PETflaskan, åhh.

Vi följde Carolina Gynnings råd och delade en pommes innan det blev dags att gå vidare till Barcelona Bar där vi träffade lite Svedala folk, från Centralskolan. Blondie är kusin till en som jag gick i samma klass som på högstadiet i Ystad. Liten värld.



Direkt in och skaka järnet, Strippstången går sönder av för många Carmen Electra sexyhopps, det blir dags för rökpaus och mingel där ute.
vi hittar en rar MILF där ute som såg vilse ut med en filt om sig, och jag frös. Hon sa att hennes son satt inne på Barcelona Bar och skämdes över henne, hon pekade ut honom och vi stod och knackade på fönstret tills han kom ut och sa - MEN MAMMA, vad gör du här?
- jag ska till breezer(nått ställe tror jag) sen.
- Men nä, måste du, jag skulle ju dit sen.

HAHA, moder/son kärlek på topp. Vi sa till henne att det kommer ändras sen. Hon var ju en glad partypingla
Och fler mammor blev det. Nästa MILF träffade vi på inne på toan, 37 bast var hon, hon var tvungen att legitimera sig för jag trodde inte på det, men enligt körkortet var hon det. Kanske satsat på botox?


Sen blev det dags att äntligen äntra dansgolv nummer 2. Man hör ju på namnet, Dans Golv, höhö, men jag rusade fram (på ett elegant sätt dock) fram till DJ båset där jag möttes av blicken -inte han igen, typ. Han säger direkt - Nä du, vi har fortfarande inte någon Miley Cyrus. Jag bara, va faan. Han svarar, det vanliga eller? (jag vill påpeka att jag bara varit där en gång innan på nyår, inget stammis här inte) Och jag bara, såklart! you know it. Så skulle han sätta på Pokerface och vi gjorde våran vanliga deal och jag hoppade upp och chejkade med honom en stund.
När det var stängningsdags sa jag, Jag kommer nästa vecka och då ska jag vara uppe där hela tiden, han bara - JO jag är inte här, så sure thing, för all del, du får vara där HELA kvällen... jag tror inte jag gillar honom... hm... well well

Träffade Alexandra på toan åxå, men såklart hängde jag lite med dem under kvällen också, Matilda och Alle.

På Centralen lekte jag med tändstickor efter att ha ringt och pratat med Erik som är i GBG om hur de haft det! Jag tror vi vann... vi hade nog roligast jag och Jonas.


Sen åkte vi hem och sov.
Sofia blir man aldrig av med, inte ens i tankarna... hemskt!

Next att skriva om är, the Do's and Dont's med Dan på ett uteställe

Pariz A makeovers

Lite frisyrsförslag till Pariza och hennes student, Tyck till. Hon har lovat att välja den som blir populärast av oss.


Första valet är lite Malou von Sivers inspirerat. Den andra påminner om Peg Bundy från Våra värsta år på 3an. Jag ville att hon skulle vara lite rödfärgad, men som vi märker passar inte det korta håret så bra in på hennes stil och det röda långa gör henne lite mullig. INTE BRA på studenten.



Här hittar vi lite PageStile, lite mörkare men med en liten ton fortfarande av rött, we like! <3



Den första här är en frisyr jag tyckte hon kunde klämma till med när hon sitter hemma ensam och vill vara fin, något man bara slänger upp lite lätt. Den andra är lite ryskt inspirerat och hon ser ut som en Natasha.



Eller, Permanentat a La Mel B, eller faktiskt en hederlig uppsatt frisyr? Lite vanligt och tråkigt dock, men en aning, mycket anings ljusare än vad hon har nu IRL.



Själv tycker jag att hon borde satsa på denna, lite Mussi inspirerat, och jag tror det kommer vara stort under S/S 09

Så, tyck till och säg ditt. Hon lyssnar på oss. Vi har makten!


Inte utan mitt svettband

Här ligger jag nu...
Som jag gjort hela dagen och ändå är jag skittrött...
Gick officiellt upp vid 1 tror jag. Kanske håller på att bli sjuk. Min bror hade nått häromdagen ju, då han spydde och sånt på natten. Jag hoppas jag får det samma ju, nån 24 timmars sjukdom som han hade. Förlora 2 kg minst så snabbt, kan ju inte vara enklare! I HOPE I HOPE
Jag har lovat Natalie att smitta henne isåfall också, jag är villig och billig. Alla som är sugna säg till så länge jag bär på viruset.
Parisa kanske är sugen nu inför studentfesten. Jag har gjort lite styling på henne hur jag tycker hon ska se ut, eftersom vi pratade om vad hon skulle ha på sig, Jag ville hellre satsa på nån rolig frisyr, Gärna rött and spice.
Lägger ut bilderna senare.


Ligger i sängen och förbereder mig inför 24 timmars sjukan



What to do ikväll... Blir det Ystad utgång igen, som så många gånger nu på senaste tiden...
Man kan ju tro att jag börjar uppskatta uteställena här : /


Beach 09 - Here we are

Vi tog en tur till stranden. Vi spelade givetvis in lite Fitness videos också som kommer ut på bloggen så snarast min bror hjälper mig såklart.


Startade utanför teatern, Natalie sitter och väntar. Går förbi stationen och Libanesiska köket (äntligen) och Mussi ligger på gatan,


Gick förbi tingsrätten där b.l.a Carola hängde när Tita Beltram var här minsann, Hon hade säkert fläktarna med sig. Natale ska ner och känna på vattnet/tången.


Vi hittade fossiler, den första har vi inte lyckats analysera, men den andra är ju lätt en liten dinusariebebis.


Jag blev rädd och sprang iväg, märks det att jag blivit smalare pga all träning? I fönstret på SPAet sitter det människor märker vi.


Ligger och ritar i sanden och så märker vi att vi har ett FAN, han satt inne å SPAet och tyckte vi såg ut att ha sjuktroligt så han var helt enkelt tvungen att komma närmare och se oss upclose.


Vi hittade en mur som såg sjukt dramatisk ut, och passade utmärkt för ett krigsbildreportage.


Jag springer omkring som en hjälte och sen hoppar jag utför stupet som var sjukt högt.
Natalie målade av mig där i farten på sista bilden,


Natalie hittade den perfekta meditionsplatsen, uppe bland träden
Jag är väldigt sugen på att åka till polen, ska nog lifta bland lastbilarna nästa gång, hoppas de inte har likadana kontroller i Polen som de har i Storbrittanien i den coola serien med b.la flygplatsen.

Som sagt, vår Fitnezz video kommer snart upp. Innehåller lite meditation/avslappning tillsammans med ett fartfyllt pass av Aerobix med inslag av BodyCombat med Yoga.

Ni trodde fel om Mussi

Ni trodde att ni kände denna mannen,

Mussi...

Ni känner honom som detta hurtiga träningsfreak (dvärgvarning I know)



Jag känner honom som den han brukar vara på helgerna

Nu är det dags för er att göra era val... vill ni verkligen följa hans blogg eller ska ni förlita er till mig?

Katten vakar över oss alla

Ända sen Jordbävningen 2008 som inträffade med Epi-centrumet strax utanför Ystad har katten varit på vak över oss. Han försöker nog gottgöra för att han mesade så senaste gången genom att springa in i hörnet och gömma sig.

Nu dock är det andra bullar. Han är alert och försöker varna oss. Som innan idag när jag hade vattenkokaren igång. Jag kunde se superhjälte blicken i hans ögon, han tittade på mig, han tittade på vattenkokaren, han tittade på mig igen och rätt som det var så sprang han iväg och gömde sig igen såklart. Han är på G att bli vaktKatt dock, snart så.

Jag litar på honom. Om det är någon som kan väcka mig på natten ur min skönhetssömn så är det hans fjolliga jamande.


Han tror att han är något med sin snoffsiga attityd, men innerst inne är han en sån fegiz!!

Milanos Män: Del 2

Jag tänkte dela med mig av en till Dateupplevelse från Milano city eftersom den första blev en hit;

Allt började på min favorit klubb där nere. Jag stod och dansade med Elinor, Jord och Tysken på ett bord med våra svenskaflaggor. I ögonvrån ser jag mitt "ex" med någon nyoch då slog min tävlingsinstinkt till. Jag skulle ha en tävling, hitta en ny till Dan. Och bara för att bevisa för mig själv att jag kunde få vem som helst gick jag till närmaste "snygga".
Han började prata med mig, och vi han utbyta namn och lite bas fakta. Även vad vi gjorde om dagarna, han jobbade på Burberry.
Dåligt där Dan, för jag var inte intresserad av honom något alls, praktiskt taget, skulle bara visa att jag kunde få honom hur lätt som helst...
Detta spårade ut såklart eftersom jag var dum och sa vart jag jobbade också, och ah, Dagen efter började han komma och hälsa på mig på sin lunchrast. Varje dag! Min första lilla stalker, tihi En dag gav han sitt nummer till mig på en lapp och vi bestämde att vi skulle luncha någon dag tillsammans, och det gjorde vi. Han var trevlig och jag åt.
Sen så blev det bestämt att vi skulle ut och äta en kväll också, och det blev också av. Vi sågs på Piazza Duomo och han hade beställt bord på Rinascente Terassen, längst upp. Perfekt plats.
Allt gick bra och jag fick en utmärkt italienska lektion med 3 rätters och Vin. Notan gick på 130 euro... och jag var såklart villig att splitta men nä, det tog han hand om. ÅH så rart! (Jag är dyr i drift)
Jag hade redan tröttnat då dock på honom och vi träffades inte mer... såklart! What else...
Vissa kallar mig hård, jag kallar mig rättvis.

Iallafall, tack vare honom, och lite till,  fick jag ett trevligt "rykte" på DG som jag ska berätta mer om en annan gång... Allt roligt får vi inte ta på en gång, RIGHT (inget dåligt rykte dock, så mycket)


Så här såg det ut... Fast vi satt på uteserveringen... Och det var mörkt ute :D

Nu ska jag göra mig iordning för en utgång i stan med Natalie (inte fest utgång, än)

Dagens Filosofi

Jag undrar...
Hur skulle världen se ut om man istället för att stå och hyvla ost varje morgon stod och hyvlade skinka.




KinesDan

Jag vet inte varför jag börjar se ut mer och mer som en kines, men så är faktan...
Jag vet ju att jag har asiatisk bakgrund (pappa från Iran) men jag börjar ana annat...
1. Mamma är inte vem hon säger sig vara, vi är ju faktiskt inte lika alls.
2. Jag har en annan smygpappa som mamma inte vill erkänna, eftersom jag och min lillebror inte är helt 100% olika...
3. Den 3e är för grov och hemskt att skriva... hm, ni kanske anar vad jag tänker på... innehåller 3 personer samtidigt...

Till mitt försvar har jag faktiskt tagit bilder där jag har kines-ögon, det händer inte ALLTID dock

Min bror fick komma med, men notera ögonen. OJ, min bror har knappt såna ögon som jag.

Party på tåget till Danmark den 25/12, alltså förra året, MINNEN vilka tider det var!
 Så unga och fräscha vi var...


Xena - Krigarprinsessan

Jag är redo för att dra in i krig nu. Jag fattar inte varför inte jag fick ta och göra lumpen med mina skilZZ.
Efter ett pass på Body Combat är jag redo, fit for fight!

Dock behöver jag musiken, så jag kommer in i "koregografin" på riktigt. Favvisen är thaiboxningen till en låt från Miley Cyrus.


Så här redo är jag när jag passerar klosterkyrkans trädgård efter ett pass med Body Combat

Photoshoot alla Playboy

Mina två nya BFFs kom idag.
Det firade vi med ett sexigt photoshoot.



Istället för rosor blev det tops... man tar vad man har, right!?

Nu ska jag rusa till YES och träna Bodycombat och sen Yoga kanske med ett stopp för fika med Natalie

VARNING

Såg du nyss mig så här i stan?



Det finns en anledning till mini-kjolen



Jag hade en lustig och oförklarlig fläck på byxan som vägrade försvinna märkte jag lite försent. Fick bort hälften iallafall.

En annorlunda, inte smakrik för 10 euro, Dejt i Milano, varning, långtext

Italianos... Jag säger då det
This is the story about a girl name Lucky

Early morning, she wakes up... och RUSAR snabbt till jobbet och ser säkert en aningens hemsk ut.
På lunchen åt jag såklart, som alltid, på BREK (utalas också verkligen Bräkk, inte Break som på engelska)
Väl färdig äten går jag därifrån och lyssnar på la musica och står och väntar på övergångsstället att få korsa gatan.
Där står det någon och kollar värsta mycket på andra sidan, med solglasögon.
Jag tänker inte på det för det är ganska vanligt. När jag kommer till andra övergångstället står jag och tittar mig runt, så ser jag att han stannat och vänt sig om och kollar. Visst inget märkvärdigt fortfarande, brukade hända det med. Dock blir jag typ stressad och tänker vad det nu är för fel så jag kollar tillbaka. Då tar han upp solisarna så han kan se bättre och vinkar hit mig. Klart jag inte kommer, jag är väll inte en slampfitta...
Jag tittar bak IGEN och han vinkar ännu mer så jag måste ju kolla vad det är för fel på människan, om han har några grava tix.
Såg på hans jobbuniform att han jobbade på Prada.

Iallafall bjöd han ut mig, och vi åkte senare i veckan på Japanskrestaurang.
Jag hoppade in i bilen och direkt frågade jag om jag fick köra, som vanligt. De säger alltid nej, han frågade om jag hade körkort, jag sa nej... - MEN italienskt körkortstillstånd.
Han sa OKEJ, vi bytar plats snabbt då. Jag var i chocktillstånd.
Jag körde, fick motorstopp, körde, fick motorstopp, det ringde i min telefon, jag svarade, fick panik, fick motorstopp... Jag säger då det, Kör inte bil på första daten.

Middagen gick bra, eller nä, han försökte mata mig, jag hatar sånt.
Betalningen skötte han fint... med RIKSKUPONGER som man får från jobbet... Praise the lord. Innan hade vi ju såklart skämtat om det, jag och Ellinor om vad man skulle göra om man råkade ut för det.
Nu vet jag... Skratta åt det
HAHAHAHA

Jag kan säga att det INTE blev en andra gång, hans kuponger skulle nog inte räcka för det


Röka var inget jag gjorde i bilen. Next time!


Mitt liv är halvt över... Vid 19år

Min "systembolagets fixare" dissade mig idag, vad tycker vi om det? Vad ska jag nu göra? Herregud...


Detta säger Jord till mig på msn:
Acky säger:
 
ooh d var nån gubbe
 jag orkar nte mer 
 jag kommer fan dö ensam
 lr me dej
 haha


Jag älskar hur han alltid får med mig i skiten...
Som att den oskriva regeln säger att jag ska vara ensam för resten av liten...
Gissa varför jag ska plugga ryska? Jag är inte så korkad, har alltid en plan med vad jag gör. I Ryssland har jag lättast att gifta mig, och gifta mig rikt antar jag

Dan - Tänker alltid stort direkt


Blir det ingen sprit får jag pallra mig till citytunnel utställningen där de hade gratis glögg

Behind the scenes,bibblan photoshot



Bakom scenen för våran Photoshot på stadsbiblioteket i Malmö.
Konstigt nog var det ingen som störde sig på oss... vi vill bara bevisa för Sverige att man KAN ha kul på biblioteket, utan att läsa böcker.

Kiss mys på bibblan



Vi är på killtoan på biblioteket, vi hör ljud som vi vill ha med såklart.
Mannen i videon är lite svårtolkad, men jag har gjort mitt bästa med textning:


Gubbe: - Du lämna gärna uppe de så, så räta upp så ... xxx vi gör alltid så...
Dan: - Det ska jag tänka på
Gubbe: - Man blir så förbannad förstår du

Dan:  - Ja, vi är ju på biblioteket
- Shyrre


Bubblis på Bibblis

Rubrik tagen från Natalie - yes jag vann!

Dagen började med 10,08 tåget från Ystad mot Malmö. Det var i tid. Vi skulle till House of Pain. Dock tog det skit-lite tid, så vi hade hela dagen på oss att röja...
Bilder kommer upp på tattoooisarna imorgon när det inte är så svullet.
Erik väckte jag såklart när jag stod med Hanna Montana och han kom illa kvickt mot stan. Han älskar ju mitt sällis.
Kom hem nu vid 19.15 tack vare Ronny och Victor som körde tåget hem, vilka gentlemän.

Idag har jag även köpt sexiga underkläder, som ska brukas imorgon och på lördag! Hihi!

Avslutningsvis chillade vi på biblioteket efter att haft ett photoshot med bubbles! Mys pys!
Biblioteksbesöket vill jag dedikera till ParisA, jag vill visa världen att biblioteket är ett roligt ställe, så åk dit en dag och sätt er. Ta med er alkohol, njut av livet! Passa på att se allt innan livet passerar dig i revy.
- Ett varningens ord, Tappar du en bok på biblioteket ses det som en dödsynd.

 

Jag är inte bara lång, jag kan studsa också, studsy studsy


Jag och Hanna, Det var en hemliz dock...  och tänk er att ringa till hennes hotline på bilden, Mums

Hittade sjuktcoola hattar vi ville ha, och en stelfrusen likblek Erik ute i kylan.


Inne på Tiger jobbar det en skitsnygg, och på den andra Tiger affären (den billiga) hittade vi party brillorna

Vi är sjuktinne i ett biltävlingsspel, och sen har vi resan till centralen, såklart längst bak i bussen!



Vi älskar iallafall biblioteket och Malmö.


Herregud Mamma, CHILLA!

Hördes nyss från badrummet:

- Nån läser tydligen massor av reklam inne i badrummet...
... det är inte okej! (mamma)



Hon syftar på den överfulla soppåsen...


 


Sexiga underkläder

Jag syftar på det jag skrev i förra inlägget...
Jag funderar... och funderar och har kommit fram till att faan heller att det finns sexiga underkläder för män.
WHY? Vi kanske också vill känna oss sexiga när vi tränar. Inte är vi ett helt folkslag som bara går runt och tänker på material, passform och kvalitet. Det var det jag fick fram när jag googlade på sexiga underkläder. Det kom fram massor av sidor för kvinnor där de fick bejaka sina kvinnliga sidor... och sen annonser om skön passform och 100% bomull för män...
KUL!
Därför ska jag se till att någon designar sexigt för män... Vem ska få den äran?

Jord tycker jag ska satsa på att gå till Lindex, eller varför inte kolla in de nya med spets på Gina Tricot med argumentet, Då syns spetsen när jag böjer mig ner... sjukt sexigt!
Är det, frågar jag mig... är det?!



Sexigt?

(
bilden är från Emmas julmiddag i Bara som slutade med bad för samtliga gäster, hade man inte badkläder fick man improvisera...
...Jag var ung)

Rosa Kalsonger

Idag var jag och tränade IGEN, med Natalie såklart!
Det blev Bodypump, med skivstång och allt!
Idag fick jag äran att stå allra längst fram tryckt mot spegeln eftersom jag kom 1 minut innan passet började. Åh det var en rar "donna" som hjälpte mig att fixa fram allt och göra mig tillrätta, trodde att hon var ledaren men det var det visst inte! Jag är fortfarande inte van vid att folk hjälper en på ett annat sätt än i Italien höhö.
Natalie fick iallafall äran att stå bakom mig, tryckt mot min gump.

Såklart, samma byxor som alltid åker ner eftersom jag inte kan knyta dem hårdare för det har redan knytits hårt och jag får inte upp det. Detta påpekade Natalie några gånger. Hon borde vara glad över att få titta in i min rumpa dock, det finns mycket värre. Rosa kalsonger blev det till dagens ära... Kameran hade dött, inga batterier, så jag fick återskapa situationen här hemma för att jag vet att alla är sjuktintresserade!

Jag känner mig så mycket fittare nu! Jag är SÅ stolt!
Imorgon har jag 2 pass. Kl 18 Bodybalance och 19 HLSM Plus...
Good Boi!


Jag måste köpa lite nya sexigare underkläder till jag tränar...

I love you too... I do, I really do

Ibland tänker man på den gamla goda tiden i höst... haha
Typ när man hängde på gymmet, ibland 2 gånger om dagen. En gång för att träna och en gång för att titta... Skulle vi betala 240 euro var 3e månad skulle vi få valuta för dem.

Tänkte då på när Johanna blev raggad på av den "svensktalande" tränaren, haha
sen också den gången jag cyklade och sadeln åkte rakt ner... 2 gånger, medans 3 av tränarna stod några meter bort för att hålla koll på Ellinors bröst bredvid mig.
- Du är nog för tjock, sa den ena till mig eftersom sadeln gick sönder.
Tack tack!!


Nu ligger jag och lyssnar på Jessica Simpson och kärlekslåtar... betyder ju bara en sak... OH NO!





Jag hade velat skriva om en sjukt rolig dejt jag faktiskt hade där nere i Milano, men jag är inte 100% säker på att det ska få komma ut till alla än... med tanke på att mamma läser...
Jag ska tänka på saken! Har så mycket att saja, så lite plats och tid!
... okej där ljög jag... tid har jag!

Den 12 januaris Ordvits

Denna kommer från Lukas... med tillägg från Dan

"get your appetite on the streets, but eat at home"
- Sometimes it's okey with fastfood, Right? (det sista la jag till)


Känner mig som Rocky Pocky!

Kom precis hem från YES, där man tränar, med Natalie AKA Natalia!
Hemskt Hemskt... Första timmes passet var HSML tror jag det heter... jag tänkte mer på SLM
Började med uppvärminingsaerobix, alltså jag fattar inte, man/jag, kommer ju inte in i allt förrän vi ska sluta, så då vill jag ju såklart visa upp mig att jag äntligen lärt mig tillslut, och så säger tränaren, nu räcker det... och jag bara WHAT... jag har ju precis kommit igång... hade velat filma för jag är märkt att röra mig likadant som andra går inte bra, jag kör mitt eget race. Dan-Flow

Andra passet, vilket varade i 75 SVENSKA HEDERLIGA MINUTER vad boxning... jag tänkte, oj, hur ska JAG ta det seriöst och stå och boxas, särskillt eftersom vi först körde lite träning framför spegeln... Sen kom jag igång och slog järnet ur Natalie så hon började blöda näsblod OCH mensblod... eller, jag hade velat! Man ska hitta någon man ska hata... jag tänkte på olika människor... men jag kommer inte ihåg vem, JO en vet jag !! AARRGHHHH


Mina byxor åkte ner hela tiden, och jag valde ju inte de sexigaste underkläderna

Iallafall, jag har inte ätit sen pommes incidenten, och vill egentligen se hur långt tid man klarar sig, men så duktig är jag inte, jag är sugen på nått. Äter jag inte nu kommer jag äta upp Katten...


Så här ser det ut hos Miss Eva


Uppgraderat till booster idag

Jag hade sjukt höga förväntningar på denna booster, trodde att det skulle vara någon cool maskin, typ som sprutade ut laser och verkligen frätte sönder hela huden tills jag kom ut som en röding... Dock inte... det var bara nått som gjorde syran effektivare... fattade inte riktigt, vi får se!
Sjukt beroende blir man iallafall av att gå till Eva. Dels för min syra-kick sen även eftersom hon blir som en psykolog som är sjukt vis och hjälpsam! Två flugor i en smäll.

Tonight - Träna med Natalie på YES

Mitt förflutna i Milano

Jag tattade bilden av Petra, alla vet väll vem hon är, den kända Petra!
Iallfall vi var i Milano samtidigt nu sist jag var där, hade velat stalka henne lite, men islutändan var det ju hon som stalkade Ellinor och gick in och shoppade där hon jobbar på Miu Miu.
Åh vad hade inte jag gjort för att de skulle shoppat av mig... äh, jag hade till och med delat med mit av personalrabatten.

Nu vet du det Petra! Dumt Dumt, du skulle kommit på sommarrean till Dolce And Gabbana istället... haha



Så såg det ut i DG butiken när hon var i stan

Där brukade jag stå där inne och titta mig drömmande på de fria människorna där ute. Lite gossip jag kan dela med mig av nu, är att väskan i den röda stolen kostar 695 euro tror jag det var och materialet heter Dolmias Piuma, nått nylon skit... den finns säkert kvar sen rean, vilket betyder halva priset Guuurhl!
nu var jag busig, man får visst inte dela med sig av priserna utanför butiken! tihi!
Föresten, den röda stolen har jag aldrig vågat sitta i, då skulle nog chefen halshugga mig :S


Saknad

Nu har jag varit vaken för länge...
Jag sprang i väg till Eva (skriver mer om henne sen) men det visade sig att jag skulle varit där i fredags, oops, men jag fick en ny tid senare 13,15, YES tack!

Igår så tänkte jag på hur kul man hade i gymnasiet, ibland.
Ibland kunde det vara tack vare en ibland rätt så obscen kvinna vid namn Emma Högbo.
Jag gör något som hon aldrig skulle göra till mig, ägna ett inlägg helt till henne, nästan med tanke på att jag skrev lite där uppe också.
Ibland saknar man hennes hemska skratt, konstiga skämt och politiska kommentarer... IBLAND!


Miss Högbo, Som jag är van att se henne i skolan


Hoggan, Partyfixad och i stämmning, redo att göra Bara osäker


Dan hjärta Fritty

Åh Min bror är så fantastiskt ibland... jag verkligen älskar honom för att han köpte en fritös till familjen. Av alla saker vi någonsin önskat oss gemensamt VAR en fritös... Nu har vi dem! Jag har inte varit mer lyckligare...
Nu mitt i morgon kvisten har jag gjort pommes A la Mc Donaldsstyle... Fantastiskt gott, MUMS, med Ketchup såklart!

Men dock, ny är det nystart. Nya fräscha Dan med start måndag, alltså kl 07,00 är jag på diet...  


Det ska inte bli jag...

Trött som 2 Fötter (som är trötta såklart)

Ibland tänker jag...
Idag såg jag en sak som fick mig att tänka tillbaka på svenska lektionerna (eller samhälle, de var alltid tsm som SV/SO) i högstadiet, då man pluggade om Sverige.

Då kommer tankarna på efternamn. De delas ju upp i t ex bondenamn, soldatnamn etc.
Namnet Ingemansson...
Skulle det vara ett bondenamn då?

Ingen Mans Son... Stackars den som började som det isåfall, ingen som ville veta av pojkslyngeln?


2 Väldigt trötta fötter

Dagens Vuxna

Mammas Bff jag nämnde från PC inlägget ringde precis och frågade mig vad BFF är, eftersom hon tydligen var det...
Vart är vår värld på väg?


Han som gick ner på mig på Borgo i Milano

Jag var ju i stan med Sofia blandannat i fredags och mitt på gatan kom jag fram till någon, eller ah, okej, trottoaren. Det låter mer exotiskt att säga på gatan, jag vet.
Iallafall, vi gick där och mitt skosnöre gick upp och jag ropar, Sofia... och pekar ner.
Utan en kommentar går hon ner på mig och fixar det.

Då som en flashback från första gången jag var på Borgo i Milano kom jag på det, jag gick av dansgolvet för klockan var slagen och det var dags att gå hem. Jag tittar ner på skon och då ser jag det, skosnöret...
Jag böjer mig lite söligt ner, men vad händer då. Jo en yngre gentleman kommer går ner och knyter...
Då känner jag liksom, har jag denna makten redan nu i världen, vad kommer hända sen...??

Efter att jag tänkt då, det tog väll några minuter att tänka klart bestämde jag mig för... Sofia vet inte om det än, Att hon nog kunde vara en bra assistent till mig...

Alltså, ingen assistent man skulle ge ansvar, för alla som känner henne vet hur hon är, alltså slarvig etc.
Så egentligen använder jag nog inte henne som en assistent utan mer som en slav!

Jag sökte på Slav Sofia på google och fick detta, och så vill jag inte att hon ska se ut isåfall.... utan mer så här


Så här vill jag ha henne bakom mig när vi jobbar ute


Så här vill jag ha henne när vi är hemma och myzer

För övrigt tycker jag själv att jag blivit mycket bättre på Paint nu


Sitter/halvligger och tänker...

Ja, konstigt nog gör jag det...
Jag tänker på varför falukorvarna oftast är krökta som ett krökt järnvägspår... även om järnvägspår aldrig har så "branta" krökningar som de järnvägarna man leker med hemma, typ!
My point iallafall med falukorven, alltså finns det typ någon extremt vettig anledning? Jag hatar dem, för när man ska sliiiiizca upp dem och steka blir det alltid fel pga kröken...

I don't get it


Har inte Kikky Danielsson haft dessa problem någonsin?

Utekväll fredagen den 9 jan, med bilder

Sjukt slut är jag nu för det blev som sagt ingen sömn.
Lite bilder blir det dock från fredagen, som var "förkvällen" inför idag som blev inställd... lite tråkigt, men jag ska sova!
Ny dag imorgon som vi ska orka med och ha skitkul på!


Vem dricker vad?


Ryska Natalie aka Natalia rökte ute med männen


Försökte satsa på en "fierce" Jord pose, gick ju sådär...


Nyss anlända till Barabar. Mycket action på dansgolvet.


Vi sitter och dricker i väntan på mer folk och att det skulle gå en timme tills vi fick stämpel, försöker se oskyldig ut.


Hon bara shejkar!


Vi gick tillbaka till PC och där spelade vi lite spel, förlorade tusentals kronor


Jag såg inte blåtiran förrän efter på fotona. Men de stod och var snuskiga där vid pelaren, barnförbjudet, Natalie vaktar.


Samma par som ovan, Kille med vita skor :s med en bulle i ugnen nästan... Den glad kvinnan som nu är uppe och hoppar i hans famn


Tar av sig skorna? SERIÖST vad är detta... ville trampa henne på fötterna



Vi ville ju inte vara sämre så det kommer en videoblogg från toan på PC såklart

Nyss hemkommen!

Jag kom hem från Malmö nu efter en "morgon" med Mikaela och den eviga förföljerskan Sofia!
Jag är sjukttrött, sov inget på morgonen för att jag inte kunde helt enkelt, vaknade var 10e minut och trodde att jag sovit i flera timmar, så ja, alarmet på mobilen behövdes inte.

Det blev dock sightseeing i Malmö med Mikaela, den stackaren!


Vi gick förbi Nestas Café till ära för Ellinor och Jeanette


Gratis pepparkakor och glögg lockade Sofia att bada i kartan på citytunnelutställningen


En videobutik i Malmö... Man kan ju undra vad de har för utbud


Som sagt, vi är i Malmö. Ser ut så här i krokarna runt Möllan, I love it. Som Mikaela sa, känns som att man är utomlands

Kul hade vi Natalie!

Jag ringde precis Erik, han var vaken, tur de!
Jag sa att vi skulle prata på MSN men nää, det ville han nog inte...
Kom precis hem, men orkar inte fixa med foton, ni får se imorgon, kul hade vi iallafall men ännu roligare har vi imorgon!
Ystad is the shit!

Vi är på PC i Ystad, En rar tös tog fotot, mycker rar var
hon

Måste springa...

Ligger 2 min bakom schema, rekord faktiskt! brukar alltid vara sen!
Ska springa till PC (Party City) nu för att möta upp Natalie...
Vid 9 tiden kommer mamma och hennes party crew och slår sig ner... det är hon och hennes BFF alltså!
Tog ett foto på mig också...

Luggen är nere eftersom... jag har en inkräktare på G!

Märks det att jag suttit i vardagsrummet och fixat mig, notera; Fön, borste plattång täcke i soffan... Hörnhyllan är min och mammas oas till hårfixning, där står alla hårprodukter, och hårfönen ska ALLTID vara inkopplad. Starka rekomendationer från Mammsen!


Vi hörs tonight!

Ketchup med falukorv och potatismos

Det är  vad jag blev sugen på, och mamma var ju ganska på hon med... så jag lagade det.
Nu ser det förjävligt ut i köket...
men gott blev det!


Dan goes wild - Varken Cola light eller Ketchup, den utan socker...

Det är inte bara miss Jenny som loves me...

"WE LOVE YOUR BLOG HERE IN CPH!
PLEASE KEEP ON - SWEDISH BOYS ARE FUN!"


Det hittade jag på facebook, haha, danska jävlar, alltid lika rara!
Jag ska nog börja skriva mer på danska, det kanske det blir ikväll beroende på hur full jag blir efter att varit på PC med Natalie, min mamma och hennes kompis!

Första gången innan 12

Ah seriöst, detta är verkligen första gången jag är vaken innan kl 12. Inte mitt fel, mamma som väckte mig för att vi ska till min moster utanför stan idag. Trodde inte att klockan stämde heller,gud 10,30 och då har jag ändå badat, rakat mig och allt möjligt.

Därför blir det inte mycket updates idag antar jag, men jag tar med mitt bloggblock och skriver på vägen och sen så kommer det in senare!

MEN iallafall, jag vill ha någon ny chick svordom! Jag använder en massa roliga, men jag vill ha den absolut värsta!
Give me tips! Den som ni använder mest och den allra grövsta!! Wooho! Blir spännande att veta, kommer vara en ny mer farlig man till helgen! Watch out, Dan kommer vara lös... i Ystad så se upp!
Jag kommer nog hänga vid det Libaneiska köket-vagnen vid stationen!


Väck mig aldrig innan 12, då kommer jag se ut så här ofta!

Underhållning...

Jag pratar med min kära goda vän Jeanette som jag önskar sååå väl! Hennes bror för den delen också
Iallafall, vi 2 sitter och för en normal konversation när detta dyker upp...

 

Jeanette säger:

hahahahahahahahahahaha

jaa

men du jag har ju funderat på om jag är sexmissbrukare*?

vad tros?

Nä jeanette, vi som känner dig, vi vet att du är det!


Men vi älskar dig ändå!


Skabbig? Hell NO!



Jag upptäckte att dippskålen från igår står kvar i sängen...
jag märkte det när jag slängde mig i sängen och det kom en konstig sur doft...
iallafall jag har inga planer på att ta bort den nu ändå så, jag orkar inte ens resa mig för kamera sladden.
 Alltså då vill jag påpeka att det faktiskt inte är min säng, den tillhör min bror och han sov inte hemma igår, that lucky bastard. Inte inatt hellre kan jag påpeka.
Ni tror väll inte jag är så dum att jag äter chips i min egen säng va, det smular ju för faan!

Trött som en sill i burk!

Yeah you heard me... funderar på att ta mig en tupplur med katten!


Kossan och jag, han snarkar alltid!
Plattången som låg i paketet, ser jag ut att behöva använda den VA? guuhrl!?


Iallafall...

Fortsättning på paket historian... Innehållena var supertråkiga, öppnade knappt ens dem, så mycket brydde jag mig!
Iallafall... nu sitter jag och äter godis... Hur köpte jag det kan ni undra er... JO det ska jag berätta här!! :


Skulle mer kalla det eftermiddag

Iallafall, jag och Natalie möttes upp på stan, gick till pressbyrån och där stod vi sen några sekunder tills vi kom fram till att hennes ansiktsbehandling inte var förrän lång tid kvar så hon kunde följa mig hem med paketen. Vi gick förbi ett sushi ställe på vägen och kom på den underbara idén att BLOGGLUNCHA. japp, men vi gick till en thairestaurang där de har Lunchbuffe, all you can eat för 75 kr, inkl dricka, We like! Jag tog en blå läsk, blåbärsmak var den. Jag tog den för att det lät nyttigt och den var fin, Blåbär är ju ändå frukt! Vilket är som en grönsak = Nyttigt

Det var hennes idé att vi skulle in och köpa godis, men jag är en svag individ och gick med på det, trots mina senare matvanor
Dock har även jag hookat upp på den nya dieten, (glöm Paris Hilton dieten, den är så 7 januari) Den nya är ändå Thaimats dieten, har följt den några dagar. Påminner starkt om Texmex dieten. Man äter starkt och bajsar starkt! Allt som kommer in kommer även ut snabbt! Kål... we like!

För att ingen skulle se mig med en godispåse i handen och 3 stora paket längst gågatan så stoppade jag i godiset i min ficka. Mitt i allt tappade jag godis påsen och en äldre dam tog upp den. Där stod jag blottad mitt på gågatan i Ystad, jag tror säkert vi var 5 personer totalt! ville bara springa iväg och gömma mig och säga att det inte var mitt godis!

Hennes goda gärning är nått man hittar i Sverige.
Jag kommer ihåg Milano tiden, när jag hade mat shoppat och gick med min papperskasse där hela botten gick sönder. Tillslut stod jag där på trottoaren vid spårvagnen och såg ut som att jag hade haft en riklig mens (alltså eftersom mina passerade tomat burkar hade gått sönder) Inte en kotte hjälpte. Jo EN man kom och sa att han hade bajspåsar, jag sa tack, lockande, men nej tack!
SWEDEN I LOVE YOU!

Kat har gjort en Razzi bland nytvättade tvätten!
Det är därför han alltid luktar gott, han rullar sig alltid, som en gris, fast han ser ut som en ko.

Öppnar paket

Just nu sitter jag med min köttkniv och öppnar paket... samma kniv jag använde innan idag för att skära i bacon och senare fetaost med...
Du kanske tänker, vad är detta för paket... JO du det ska jag allt berätta, och lagom förbannad är jag!

Fick innan idag 3 st brev, Du har ett paket att hämta på pressbyrån i Ystad. Jag bara coolt! jag älskar Paket... 3 st dessutom!

Iallafall satt jag och grubblade med Muzzi, hm, vad är detta för paket, har jag beställt nått på fyllan nu igen liksom? hm, näää. Frågade också min bror om han gjort det, blattar har såna tendenser...  IKKE DÅ, inte han heller, så jag blev mer fundersam....vad är detta...

smsar natalie och säger att hon måste följa med, så vi möts på stan och går och får ut 3 fyrkantiga paket, ett var långt och avlångt dock. På det står det Plattång...
Då kom allt fram till mig... JUST DET, mamma den jäveln hade beställt plattång till mig, och jag har redan frågat henne WHY när jag har en sån fantastisk fin och dyr som lever än. Det hade hon glömt bort sa hon och trodde den var sönder... Så iallafall, vad jag ville komma fram till är:
- Vilken ond mamma gör så mot sitt barn. Beställer, inte bara ett, utan TRE paket i hans namn som han måste gå och hämta ut själv och sen förvänta sig något kul...

Iallafall, jag ska öppna dem nu... sen ska jag berätta vad mer som hände på stan


Man ser fortfarande fetaost resterna på kniven.

Guuuhrl, Im STILL Beyonce!

Denna är SÅ fortfarande favorit videon på Youtube
(
första gångerna bör den ses med alkohol i kroppen,
du märker själv varför kanske)


That's SO me!

Beyoncé: Commercial shoot's done, they just wanted one today, anyway...
Who'd look at the other two, when you've got Beyoncé?

Other Two: But what about us?

Beyoncé: Who says I need you?

Other Two: Tears on our paychecks...

Beyoncé: They come from my dad

Other Two: We'll file us a lawsuit...

Beyoncé: Better watch what you say girls, I'll put your ass out in the street

Other Two: We'll be eating government cheese
It's just Beyoncé who's taking it over
Caught up in her image, lost in her weave
We'll never sing solo, only the harmonies
We didn't know that Destiny would have only just one child

Beyoncé: Well don't you know that Destiny has got only one spotlight

Other Two: Spotlight, spotlight, spotlight...

Beyoncé: Spotlight, spotlight, spotlight...

Experimentet

Guuuhrls!
Jag måste erkänna, det experimentet var hårdare än vad jag trodde... dels för att jag fick cancer-noja och inte vågade sola nu i veckan. Sen även för att nu fick jag en sån fin färg så jag ville behålla denna... SORRY!
Dock förhandlade jag lite med min bror och det verkar som han ställer upp på detta... vet inte hur länge vi klarar detta utan att mamma märker och skäller ut mig (ja det har hänt andra gånger då jag lurat min bror med liknande grejer)
Iallafall, det kommer snart!
Men faktiskt, jag kan gott rekomendera den BuSen jag använde, 2 gånger för mig och det blev perfekt!




Jag kom på den fantastiska idén så jag inte lät något gå till spillo. Jag hälde i småsmulorna av chipspåsen ner i dippa skålen, så äter man det så. Glöm inte att röra runt lite.
Enkelt, som Cornflakes och Fil.

Obs, låt inte chipsen ligga och dra i dippan, de blir sunkiga, precis som cornflakes i mjölk!

Oh no I didn't... again


Jag börjar ana att jag äter för att jag är sjukt deprimerad

Ska väll kanske tilllägga att jag åt ett paket chokladbollar, 6 st, alltså jag gjorde dem inte ens själv



Personligt rekord tror jag: chipspåsen tog slut efter 5 minuter
Kroppsstatus: Illamående

Jord Goes Crazy

Pratar med min kära vän Jord på msn!
Han berättar att han såg sin rumskamrat Stefanos röv nyss, när de bar runt på lite grejer de två, tillsammans. Tydligen hade offret ett par mjukisbyxor som enligt Jord gled ner... Jag tror mer att Jord hjälpte till på den fronten.
Iallafall har jag satt ihop ungefär hur jag tror det kan ha sett ut när det skedde...
Enjoy...


Jord är alltid lika glamourös

Uppdatering på min kravlista:

Kom precis på en sak jag kom på för länge sen, eller ah, det var ju kanske 3 månader sen liksom. Ändå, jag vill gifta mig med någon från Holland. Jag vill ha ett coolt Van/Von efternamn. Det vore väll nått. Jag kommer ihåg från mitt Ex-Jobb i Milano när det kom in lite kunder, man trodde var dansk/svenskar som pratade med roliga ord, men ack nä de var Holländare, så såg man sen deras efternamn när de skulle betala. Då tänkte jag alltid, gift dig med mig! Varför köper du inte den väskan till mig istället för den bitterfittan där borta!?
Det blev aldrig av, men det ska bli...

Gifta mig med en holländare för efternamnet


Ben här är från Holland, SIngel? call me...

Resten på min krav lista kommer senare...


Ystad, By Day

Japp, you heard me! Jag var i "city" idag med mammsen. Eller hon klippte sig och jag skulle bara följa med. Blev en dyr dag i slutändan!
Medans hon satt där och fixade frillan gick jag en tur, bla till JC där jag köpte saker till min bror, WHAT WHY liksom? varför .... eh? ah, men ändå, jag kan alltid låna kläderna från honom sen, tur att vi är skinny bitches... eller ah, jag är väll inte så skinny längre, eller ah, snart är jag om jag fortsätter träningen!
Sen gick vi till åhlens, för jag skulle ha hårfärg, blev en mörkbrun färg, igen, men jag kommer nog ångra mig för när jag kollade mig nyss i spegeln och såg mitt extremt vackra chokladbrunsfärgade hår så... ja, äh, det blir bra!
Sen ville vi ha Thai-Mat, tänkte på Jord då en snäpp, men ah, då gick jag och hämtade medans mamma gick till sin BF för att lämna grejer. Maten skulle ta 20 min så jag tänkte passa på att gå in på apoteket som ligger precis bredvid bara för att kolla läget. Jag hade inga som helst planer för att köpa något. Det besöket kostade mig 500 kr... Jag tror jag måste läggas in på sjukhus som köper så onödiga grejer...
Iallafall, nu ska det ätas, sen måste jag ringa Natalie och berätta våra planer för helgen...

Glömde min mobil här hemma, måste springa och kolla hur extremt många sms och missade samtal jag har...



Apoteket, Live and in full action



Mitt emot apoteket växte jag upp, längst upp tror jag... nu är det rosa och fint



Runt hörnet ligger Thai-mat stället, Ystad city, allt lätt tillgängligt, "Me Like"!

Visste du...

Att grisar inte kan titta upp i himlen?


Han har aldrig fått se stjärnorna... stackarn...

De 5 "exen"

Den ska jag satsa på...
Detox
Botox
Aerobix
"sex"
Slå på gamla EX


Annamaria tyckte vi skulle ha Tex Mex... vilket kan vara ganska bra, är ju ganska utrensande, om man kan säga så...


Här kommer jag hänga mycket under de 5 "ex" dieten
Tex-Mex mat, big NO NO

Oh No I Didn't!?!

Jo, det gjorde jag! Jag och Natalie gick till YES Ystad och tränade på 2 pass.
Body Pump och Body Balance.
HAHAHA vilket gott skratt det var, vid ett tillfälle hade jag minst vikter på min stång på första passet, PINSAMT
Andra passet känner man sig sjukt snygg på, om man hade kunnat grejen med yoga/thai chi grejerna och sånt, vilket jag inte kunde!
Bättre lycka nästa gång, på onsdag blir det alltså!


Så ser jag ut när jag tränar
Tösabiten (tränaren) sa att jag såg erfaren ut med tanke på t-shirten, får väll tacka min bror för lånet av den


Så sportig ser Natalie ut


Så ser det ut när allt folk gått och lämnat oss alooone

Utvärdering, jag känner mig sjukt fit!
Nu ska jag äta mig en marabou chokladkaka...

åhh så kärt!

Denna kära människa är ju då för kääär!
Länkade något kärt från sin blogg

Måste följas!

TV -Chipskväll

Ja, jag äter chips igen...

Nyss såg jag på Bring it on 3 (WOHOO)
Nu är det dags för Victoria Secret Fashion Show!
Dippan är slut, ett rent helvete...

- Sant, Vem är Victoria!?


Inte är det hon iallafall...



Den bleka armen är ikke min, tillhör min bror! (Läs Experimentet...)

Ps: Lite roligt att se Martha Stewart (min favorit i världen) i publiken på VS

Vaknade nu!

Åh som rubriken säger.... vaknade nu, men 5 min senare sitter jag och skriver i bloggen... JEPP!
Men det var så mycket jag skulle gjort idag. Ut på Hajk t ex med Natalie. Det lät ju spännande tyckte jag ju!
Men men, en annan dag!

ps: BuS behandlingen märks knappt av, får ta på ett nytt lager nu och dra mig iväg till solariet istället!


Något som inte finns hemma hos oss just nu, DOCK

Experiment Del 1

Dags att börja mitt -Bli så brun som möjligt experiment
Det är ju inte som att jag inte brukar göra mig brun, men denna gången ska jag inte sluta när jag känner att det räcker, jag ska fortsätta, MOHAHA
Det krävs mycket, T ex kan jag inte vistas utomhus bland människor i slutet av experimentet pga misslyckad färg etc. etc. Men jag tror detta kan bli roligt minsann!



Ett av mina hjälpmedel under "experimenttiden"



Min arm innan BuS behandlingen innan läggdags



Änd da Fäjs!

Experiment

Kom på att jag ska pröva en grej, att se hur brun jag kan bli med hjälp av t ex solarie och brun utan sol. Krävs att jag är hemma hela veckan för det kan spåra ut!
Fnizz

Oh No Part 2

Ey, ni behöver inte bli oroliga över mitt förra inlägg, jag kan ju tillägga  att jag ska dricka min dagliga multivitaminbrus så jag får i mig alla nyttiga och välbehövande vitaminer. Det kan jag starkt rekomendera!

OBS, Varning, min dator är sönder tror jag! Något är fel... min bror måste komma hem NU! 


ÅH NEJ!

Mamma kommer komma hem snart... hon har varit hos sin pojkvän sen nyår (i huset ganska så mycket mittemot från här) Hon ringde iallafall och sa att hon var på väg hem, inom en timme är hon här (betyder oftast två timmar)
Jag har massor att göra, diska, plocka undan, till och med kanske dammsuga!? herregud, och då betyder det att jag måste frossa/svulla efter!
Idag blir det Chips med dippa (igen) och kanske lite vanlig hederlig choklad... givetvis tillsammans med Coca Cola.

Jag har inte ätit något idag hittils, så jag tror jag håller på det och bara äter onyttigt istället senare, jämnar ju ut sig i längden!


A big No No idag!!

AgnesTävling

Just det, är och har alltid varit stort fan av den kära miss Agnes Carlsson. 
Så stort fan var jag att jag, Erik och Madde ställde upp i musitag tävlingen december år 2006 fast beslutsamma att vi skulle vinna, och gjorde vi det? MEN KLART! När jag går in för något ska det vara the real deal, right?!
Iallafall, vi gjorde en supervideo och gick och vann hela tävlingen, STORT, över alla småtteglinen, men fick vi priset? En träff med Agnes! Nopp, det fick vi ju såklart inte eftersom Agnes gick ner under jorden just då och vi skulle nöja oss med en videokamera sa de... fick vi den, NOPE! 
Sen efter det orkade vi aldrig ta tag i det direkt, nu är det ju 2 år sedan (jaaaa, jag gick i trean på gymnasiet när vi gjorde detta i know pinsamt men vad gör man inte för sin bitch?)
Nu tar jag tag i det, vi ska träffa Agnes no matter what!! 

Tillägg: Det är Högbo som står bakom kameran, så därför ser ni inte henne!

Här är vår musikvideo iallafall 
(tävlingen gick ut på att göra en ca 25 sek lång "covervideo" med en valfri låt från Agnes skiva, och vi valde såklart Love is all around)



Känner du Agnes? - HÄLSA 

Ingen sightseeing idag inte!

Det hann bli för mörkt för att jag skulle kunna bege mig ut i denna natt ensam.
Imorgon ska jag vara uppe med solen och passa på att tex, gå till stranden och sola!?! 
Solen borde ju vara uppe lite längre imorgon, trotsallt det är ju lördag då.
Iallafall, för att bevisa att det är mörkt ute så tog jag ett foto från fönstret ut på gatan.


Man ser nada, lite bilar, men inte ens registreringsskylten ser man


Sen gick jag på toa, det är kattens toa dock
Yes, han har 2 dörrmattor där för att torka av tassarna, åh, måste nog städas igen  MEN VA FAN.
Jag undrar vad han tyckt om jag lagt av en bajskorv där minsann!


Oftast brukar Kat komma och titta vad som händer, och ibland så fallar han också för frestelsen och gör mig sällskap och kissar han med. Inte idag inte, han var bestämd på sin sak. Kamera blyg är han också, han sa NEJ, jag sa JO! Ni ser ju hur han tittar bort, Love you bitch! <3

Nyårsbilder, litta sejnt!

Jag hade ikke kameran på nyår så jag tattar bilder av de andra, typ Natalie och Erik dvs.



Jag och Erik var inte sena med att hitta julglittret såklart! Så det åkte på


Jag och Natalie tror att vi är snygga... fast det är vi såklart, med sprit i oss


Bag Utan Box tjejen tittade förbi på tåget, så vi tog oss litta drinks. Kan beskriva henne som flourkvinnan som kom till skolan och tvingade barnen att guurgla på mammas skoltid.


JAG Gäst Dj;ar ute när vi Wonkar loss på natten. Syns inte riktigt så bra pga röken, de jävlarna.
MEN glittret är kvar runt halsen!


Kul hade vi iallafall, trots incidenten i slutet, men som Erik säger... - Man kan ju inte få allt!

Jag kan också stå på stationen...

- Kan Robin Kan Jag, är mitt nya motto!
Jag kilade illa snabbt ner till stationen (tur att jag bor nära) och tog ett fint fotto där. Tur att man är Work-less så man har tid med såna här grejer...
Frågade iallafall en äldre herre om han ville knäppa mig, -Det här blev ju för faan jävligt bra, sa han om fotot...
sååå rar och vita lögner skadar ju aldrig inte.
Orginalet - Stil-Robin


Så här ser jag ut om dagarna när jag "väntar" på tåget

Ps, Tåget från Ystad med ordinarie avgångsrid 18,08 avgick med tiden 18,21 istället... dåligt skånetrafiken


Hur Många Är Avundsjuka På Mig Nu!?


Japp, ni ser rätt, Mr Dan och den fabulösa Miss Gynning

Vem Vill Inte Ha Tandställning, Lixom!

Sjukt klart värt det om man får perfekta tänder efter ju! Sjukt avis på alla som får, jag frågade sist, de bara NÄ! fett surt! Ska fråga nästa gång igen... minsann! 

En sak till jag alltid velat pröva är att kyssa någon med tandställning. Det var på min lista 08-Edition, men men, man kan ju inte få ALLT! Skriver upp det på 09 listan istället, alla frivilliga kan säga till så blir det utprövning!

Nu ska jag ut och ta sightseeing i stan, som att jag inte redan sett allt, men jag har tråkigt!
Adios!i

Kunde ha varit JAG det på riktigt

Du Vet Att Du Är I Ystad När...

Du stöter på denna man i varje trappuppgång nu efter vårat förflutna med några bränder...


- Don't Call Us Anymore, We call you!

So mycket att skriva, so little time!

Först måste jag gå och köpa en ny kamera eftersom jag alltid blir av med mina! 
Så det ska jag göra nu, sen sätter jag igång för fullt med att fota! 
Jag ska snabba mig på!

Nu är typ Erik och Mussi i Sthlm, jag hoppas de saknar mig!
Jag vill se hur Erik ser ut nu efter hans blåtira och nya sneanäsa! 

TJINGELING!

Inte Tingeling

Busiga Dan

Kollade precis i en gammal blogg för många (inte alltför många) ljuva år sen... detta hittade jag från min rebelliska gymnasietid, Trean i gymnasiet dvs. 

"Idag på religionen skruvade jag upp värmen i salen för det var SVINKALLT. När det gått en halvtimme in på lektionen säger Lucas (läraren)  - vi tar en paus för det är så varmt och kvavt här inne...!!...
så tack vare mig tog hela klassen en paus från lektionen!!"

Kära vänner, vad kan vi utvinna från detta!? 

Svettigt värre
Skulle kunna vara Lukas in action på lektionen, bortsett från telefonen


Skitiga naglar

Det är nog det värsta som finns i hela livet... just nu har jag det! ett tecken på att jag borde tvätta mig kanske!? men äh... WHY SHOULD I? jag är ensam hemma så det är ingen som behöver se mig!
tur det...


Vi har väll alla varit med om en hård dag i trädgården

Hemliz


Erik har en pilsk blick.. vet ni vad han tänker på? jag vet... Läs vidare...

Du kanske tittar på detta Prettyfacet och tänker, åh, vilken plugghäst! men NÄ du vet du vad... jag har mer skrämmande fakta... Nyligen upptäckte jag i hans egna hus inte bara en, utan FLERA Kalle Anka tidningar. Inte nog med det, jag vände snabbt till baksidan och upptäckte hans namn och adress vilket betyder att han prenumererade.
OKEJ? tänkte du, det är ju helt normal... när man är 12 kanske...
Detta var inte helt normalt kan jag lova.
Det jag hittade och kan bevisa var en tidning, daterad den 18 januari 2005... vilket betyder att Erik åtminstone prenumererade fram tills han gick sista terminen i årskurs 9...

Skrämmande Fakta... Jag vet!


Erik + Kalle = Sant 4-ever (vilket jag ska bevisa)

Tackningarna rullar in!

Mussi, du vet att du är tackad inners inne... inte bara från mig kom det fram till!
Blondinbella tackar oss alla tre... HÄR

Antagligen var hon full och stavade fel, MEN hon menar lätt Mussi,  Dan och Erik


Jag och Belliz sitter och posar hemma hos mig
(lika som bär, i know)

Fresh New Start - Med Pokerface

Tack kära Erik för att du gjorde det så fint här. Själv satt man ju i flera dagar och nätter med att försöka fixa designen på bloggen. Inte satt jag ensam heller, utan nää, gud nä, jag hade hyrt in halvpersisk datorhjälp också... alltså min bror! Kunde han nått? NÄ! Därför är han inte min bror idag den 1a Jan... Jag är hård, I know, men rättvis.
Vem det blir kan ni tävla om i min första BLOGGTÄVLING senare i veckan...

RSS 2.0